L E E D

 
 
 
 

                       M A R I A N N E    V A A T S T R A

 
 
 
 
 
 

Een glas amber bier staat dromerig rustgevend op tafel in de avonduren onder het schaars schijnend lamplicht.

Het komt wat eenzaam op mij over... maar de eerste sneeuwklokjes bloeien, zo zag ik gisteren in de tuin.

Ze hebben het altijd over het najaar dat de blaadjes vallen en gevoelige mensen ervan de "zenuwen" krijgen

maar dan hebben we het over het saaie aankomende voorjaar nog niet gehad... als de belasting rekeningen door de brievenbus vallen.

 

Vandaag wilde ik iets over Lucie de B. op het papier loslaten via de Pendel uit paranormale onverklaarbare hoek.

 

V :    Had zij dit alles op haar geweten?

P :    Nee.

V :    Een andere verpleegkundige?

P :    Nee.

V :    Een dokter of specialist?

P :    Ja.

V :    Een geriater?

P :    Ja.

V :    Voor geld?

P :    Ja. 

V :    Schoof hij zijn corrupte bezigheden af  op Lucie?

P :    Ja.

V :    De zoveelste  "hogerop zwendel?".

P :    Ja.

 
 

Iemand haalde Lucie de B van de week aan. En daarop volgde via een voorbeeld hoe klein de kans was dat Lucie het had kunnen zijn naar gelang al haar dienst uren zònder abnormale voorvallen. Voorbeeld: twee potten vol bruine bonen en daar tegenover een paar witte tuinbonen...

Laat ik het eens via een ander voorbeeld toelichten.

Ergens stond een flitscamera verborgen opgesteld. Iemand parkeerde zijn wagen toevallig er vlakbij, maar kwam telkens in beeld op de foto wanneer iemand de wagen passeerde met een te hoge toegestane snelheid op die weg. Ook daar zijn vele bruine bonen auto's op de juiste snelheid voorbij gegaan zonder geflitst te worden.  De camera nam de blik van een agent over en was dus dominant in de wetsorde.

De parkeerder was dus onschuldig: maar door een ander belandde hij telkens vooraan op de foto. Wat zag men op het OM over het hoofd?..

Simpel: in ons landje halen we links in en niet aan de rechterkant. M.a.w.: de wagens die schuldig waren aan een overtreding reden de geparkeerde auto aan de linkerzijde voorbij...

 

V ;    Wilde men Lucie  bewust ervoor laten opdraaien?

P :   Ja.

 
 

Ditzelfde tref ik aan in de zaak van Marianne Vaatstra. De bekende asielzoekers komen telkenkeer weer in beeld, maar de werkelijke schuldigen weten de dans te ontsnappen via "hogeraf".  Ook hier zien we iemand nota bene als een ex advocaad de TBS ingaan en ontoerekenbaar verklaard worden. Ook hier -net als  de genoemde simpele asielzoekers- alles toegeschoven gekregen. Echter na alles kreeg het "flitsapparaat" alias het DNA Center (dat geen enkele mededeling over DNA enzovoort mag doen)  de rechtsmatige dominantie als bij de flitser bij de geparkeerde auto. En niemand kan er ook iets van controleren... tenzij men de fouten ontdekt en daaruit de conclusies trekt zo als bij Jasper Steringa.  -Die bloedt net als de eigenaar van de geparkeerde auto.

 
 

In mijn familie thuis bleken er twee een absoluut muzikaal gehoor te hebben -dat heeft gemiddeld iemand op de 50.000 mensen.

Andere begaafde musici hebben o.a. een stemvork nodig en zien ernstig op tegen solfège op het conservatorium (drama's!).

 

Hetzelfde geldt voor de aanleg vanhet  paranormale:   de meesten hebben een hulpstuk nodig zich op de golflengte af te stemmen en enkelen weer niet. Dit talent iis nog veel zeldzamer dan de aanleg van gehoor voor frequenties in de muziek. Misschien 1 op de 800.00 duizend... en ik ben nu juist de "klos".   -It's all in de familie you know.   Ach die Frieschen ook: asielzoekers, toeristen   in eigen land (ahum).

 
 
 

Phoenetisch:   Lemskeblettern met een goed hart, met een oprecht geweten voor recht en onrecht!

 

 

Lieve Marianne wij zullen jou nooit vergeten

 

    Net als Milly Boele hoor!!!